Mira Monte High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » Activity (Assembly/Rally) Schedule

Activity (Assembly/Rally) Schedule

Activity (Assembly/Rally) Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:25 AM 8:18 AM 53 min
Period 1 8:24 AM 9:15 AM 51 min
Period 2 9:21 AM 10:14 AM 53 min
Period 3 10:20 AM 11:11 AM 51 min
3A - Activity 11:17 AM 11:49 AM 32 min
Lunch (Period 4) 11:49 AM 12:26 PM 37 min
Period 5 12:32 PM 1:22 PM 50 min
Period 6 1:28 PM 2:18 PM 50 min
Period 7 2:24 PM 3:14 PM 50 min